YKSITYISASIAKKAAT

PALVELUT YKSITYSASIAKKAILLE

Täyden palvelun suunnittelu- ja projektinjohtotoimistona Pen & Hammer tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut samasta osoitteesta. Suhtaudumme samalla innolla ja intohimolla niin isoihin kuin pieniin projekteihin. Kerro meille, millainen projekti sinulla on suunnitteilla!

TUNNIN ILMAINEN KONSULTOINTI

Voit varata ilmaisen konsultoinnin asiantuntoittemme kanssa. Tunnin aikana käymme läpi projektisi tavoitteet, mahdollisuudet ja aikataulun. Tapaaminen on maksuton eikä se velvoita mihinkään.

Jätä yhteystietosi viereisellä lomakkeella, olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Olet tervetullut tutustumaan toimistoomme!

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö:

Kodin muutossuunnittelu

Tarvitsetko lisää makuuhuoneita, isomman kylpyhuoneen uudella saunalla, keittiön siirron tai haluatko vain avartaa kotiasi? Arkkitehtimme luonnostelee sinulle uuden pohjaratkaisun ja insinöörimme ovat mukana suunnittelussa jo konseptivaiheessa.

Muita muutoksia joissa kannattaa kääntyä asiantuntijoidemme puoleen ovat esimerkiksi uudet julkisivut, lisärakentaminen, erilaiset tilaratkaisut ja monet muut asuntoon tai omakotitaloon liittyvät kehittämisideat.

Omakotitalon suunnittelu

Kun suunnitelmissasi on omakotitalo, joka vastaa tarpeitasi ja unelmiasi, ota yhteyttä meihin jo ideavaiheessa. Autamme sinua suunnittelussa ja toteuttamisessa, ja hoidamme puolestasi käytännön asiat kuten aikataulun ja budjetin laatimisen, tuotetoimittajien ja urakoitsijoiden kilpailuttamisen ja projektin laadun valvonnan alusta loppuun.

Pientalojen ja loma-asuntojen suunnittelu

Käänny puoleemme, kun mietit uutta loma-asuntoa tai vaikkapa pientalon korjaus- ja laajennushanketta. Autamme sinua suunnittelussa ja toteuttamisessa. Meillä on myös laaja tuntemus hirsirakentamisesta sekä vanhojen puutalojen kunnostamisesta.

Viranomaisten ja asunto-osakeyhtiöiden luvat

Toimenpiteet, jotka yleensä vaativat lupia ja rakennuspiirustuksia joko viranomaisilta tai taloyhtiöiltä asuntotyypistä riippumatta, ovat: keittiön siirto, kylpyhuoneen laajentaminen, kantavan seinän purku, märkätilojen siirrot ja laajemmat saneeraukset. Rakennusluvat vaihtelevat kunnittain ja ovat kohteesta riippuen hyvinkin erilaiset. Pätevöityneet arkkitehtimme, rakenneinsinöörimme ja LVIS-insinöörimme auttavat sinua viranomaislupien kanssa.

Osakasmuutos

Kun yksittäinen osakas taloyhtiössä tarvitsee rakennus- ja toimenpideluvat, voitte kääntyä meidän puoleemme. Näin isännöitsijä ja osakas varmistuvat siitä, että saneeraukset hoituvat asianmukaisilla tavalla. Hoidamme luonnollisesti myös yhteydenpidon viranomaisiin taloyhtiön ja osakkaiden puolesta.

Sisustussuunnittelu

Kaipaako asuntosi uutta ilmettä, tai kenties kalusteiden uusimista? Pen & Hammerin arkkitehdeillä ja sisustussuunnittelijoilla on kokemusta sekä pienistä face-lifteistä että kokonaisvaltaisista sisustuskokonaisuuksista.

Projektinjohto

Pen & Hammerin projektinjohtaja huolehtii projektisi aikataulun ja budjetin laatimisesta, urakoitsijan kilpailuttamisesta sekä urakkasopimuksen laatimisesta. Projektinjohtaja voi myös olla asiakkaan ja urakoitsijan välinen linkki, ja hoitaa siten asiakkaan puolesta kaikki käytännön asiat ja valvoo että työn laatu on tasokasta.

OTA YHTEYTTÄ

Kaipaatko lisätietoja? Soita meille tai täytä yhteydenottolomake. Kerromme mielellämme lisää.

Nina Ekman

Projektinjohtaja, sisustussuunnittelija
+358 50 535 5138

Yhteydenottolomake

REFERENSSIT

Tähän mennessä olemme toteuttaneet yli 1000 projektia. Mukaan mahtuu monia kiinteistön jalostamiseen liittyviä toimeksiantoja. Keräsimme tähän muutamia poimintoja hankkeista, lisää tietoa projekteista ja muista referensseistämme annamme mielellämme pyydettäessä.

YLÖS