PALVELUT

TÄSMÄLLISESTI, JOUSTAVASTI JA OIKEALLA ASENTEELLA

Pen & Hammer on oikea yhteistyökumppani, kun projekti halutaan viedä alusta loppuun hallitusti ja tehokkaasti, aikataulun ja budjetin mukaisesti. Olemme koonneet kaikki suunnittelupalvelut saman katon alle, ja tarjoamme eri suunnittelualoista koostuvan yhtenäisen tiimin projektiisi.Täyden palvelun suunnittelu- ja projektijohtotoimisto palveluksessasi.

Arkkitehtisuunnittelu

Suunnitteluosaamisemme kuuluu arkkitehtisuunnittelu ja pääsuunnittelu niin korjauskohteissa kuin uudisrakennuksissa. Pen & Hammerilla arkkitehdit tekevät suunnittelutyötä tiiviissä yhteistyössä omien insinööriemme kanssa.

Talotekniikka

LVIS-suunnittelussa kompetenssimme kattaa sekä korjaus- että uudiskohteet. LVIS-suunnittelu tehdään meillä tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja muiden insinöörien kanssa, jolloin saavutetaan paras lopputulos rakennuksen toiminnallisuudelle ja energiatehokkuudelle.

Rakennesuunnittelu

Myös rakennesuunnittelussa sekä korjaus- että uudiskohteet kuuluvat osaamisalueisiimme. Rakenneinsinöörimme tekevät tiivistä yhteistyötä sekä arkkitehtien että muiden insinöörien kanssa, ja luovat yhdessä ratkaisuja jotka ovat niin teknisesti kuin esteettisesti korkealla tasolla.

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Hyödyntämällä Pen & Hammerin projektinjohtopalvelua toimeksiantajamme voi jättää kaikki suunnitteluun, eri osaamisalueiden koordinointiin, kilpailuttamiseen ja kustannuslaskelmiin liittyvät asiat meidän vastuullemme. Me huolehdimme siitä, että projekti valmistuu täsmällisesti aikataulun, budjetin ja asetettujen laatutavoitteiden mukaisesti.

Valvonta

Rakennuskohteen valvonta on tärkeä osa projektin onnistumista, ja varmistaa sovitun laadun, aikataulun ja kustannustehokkuuden. Tarjoamme projektin valvontaa erityisesti isommissa rakennusprojekteissa tai erityisasiantuntemusta vaativissa projekteissa.

OTA YHTEYTTÄ

Kaipaatko lisätietoja? Soita meille tai täytä yhteydenottolomake. Kerromme mielellämme lisää.

Martin Nystén

Toimitusjohtaja
+358 40 534 6464

Yhteydenottolomake

YLÖS