YRITYS

Tutustu sykkivään toimistoomme!

KIINTEISTÖKEHITTÄMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

Pen & Hammer on perustettu vuonna 2008 ja työllistää vajaat 20 ammattilaista. Yhdistämällä kaiken suunnittelun ja projektijohdon saman katon alle pystymme tarjoamaan kiinteistönomistajille ja -kehittäjille palveluratkaisun, joka laadullisesti, toiminnallisesti ja kustannusten osalta vastaa tilaajan odotuksia.

Tähän mennessä olemme toteuttaneet yli 1000 projektia. Mukaan mahtuu monenlaisia toimeksiantoja: vanhan tehtaan muutos asunto- ja juhlakäyttöön, gryndereiden omakotitaloprojekteja, lääkäriasemia, toimistotiloja, asunto-osakeyhtiöiden linjasaneerauksia ja ullakkohankkeita, vapaa-ajantaloja, omakotitaloja, asuntoja ja yksittäisiä märkätiloja. Yksikään koti, kiinteistöhanke tai projekti ei ole samanlainen kuin toinen.

Joskus roolimme projektissa on ollut ainoastaan erityissuunnittelussa ja joskus pelkästään pääsuunnittelijatehtävissä. Useimmiten kuitenkin koko suunnittelu on meidän vastuullamme, jolloin asiakkaamme hyötyvät sekä kustannuksissa että ajallisesti arkkitehtien ja insinöörien yhteissuunnittelusta.

Kerromme mielellämme lisää referensseistämme, osaamisestamme ja lisäarvosta jonka voimme tarjota seuraavaan projektiisi!

REKRYTOINTI

Kaipaatko lisätietoja? Soita meille tai lähetä sähköpostia. Kerromme mielellämme lisää.

Olemme aina kiinnostuneita täydentämään joukkoamme uusilla osaajilla. Joukostamme löytyy useiden eri alueiden ammattilaisia: arkkitehtejä, rakenneinsinöörejä, LVI-insinöörejä, sähköinsinöörejä, energia-asiantuntioita, sisustussuunnittelijoita ja projektinjohtajia.

Jos olet jo valmis ammattilainen tai juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus, suhtaudut asiohin positiivisesti ja olet ulospäinsuuntautunut, haluamme mielellämme kuulla sinusta lisää: wilhelm.von.nandelstadh (at) penandhammer.com tai +358 40 722 6111.

Wilhelm von Nandelstadh

Business Development
+358 40 722 6111

UUTISET

Vuoden Putkiremontti 2017-kilpailu

Rakennuttajakonsulttimme Risto Partanen toimi projektipäällikkönä Vuoden Putkiremontti 2017-kilpailun voittaneessa As Oy Säästökannaksen hankkeessa. Paljon onnea Risto loistavasta työstä, pidetään sama taso meidän muissakin hankkeissa!!! Kilpailun järjesti Suomen johtavat kiinteistöalan yhdistykset Hallitusammattilaiset AKHA ry, Rakennusteollisuus ry, SKOL ry, SuLVI ry ja LVI-TU ry.  

Pen & Hammer Sailing Team

We are very proud to present our sailing team participating in the World Championship starting tomorrow! Go girls, we are so proud of you! Come and enjoy the team spirit and follow the races outside Hernesaaren ranta starting this weekend!  

Franzeninaukion arvokiinteistön peruskorjaus

Franzeninaukion laidalla sijaitseva arvokiinteistö peruskorjataan täydellisesti. Kiinteistössä tehdään mm. linjasaneeraus, olemassa olevat suuremmat asunnot jaetaan pienemmiksi, kylpyhuoneet ja keittiöt uusitaan. Ullakolle rakennetaan kahdeksan uutta asuntoa. Peruskorjauksen arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelusta vastaa Pen & Hammer.      
Arkkitehtitoimisto Helsinki Pen & Hammer_Meritullinkatu
Isännöintiliiton vasta julkaisema Putkiremonttibarometri nostaa esiin syyt, miksi linjasaneerauksien neliöhinnat ovat Helsingissä keskimäärin korkeammat kuin muualla Suomessa.

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Verkkosivumme ovat uudistuneet – tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseen ja sisältöön.

Hyvää Uutta Vuotta 2017

Pen & Hammer toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Niittykatu 8

Espoon Niittykummussa sijaitseva 1980-luvulla rakennettu toimistotalo Niittykatu 8 on saanut uuden ilmeen Pen & Hammerin suunnittelemana. Ohessa muutama kuva lopputuloksesta!  
YLÖS