KIINTEISTÖKEHITTÄJÄT

PALVELUT KIINTEISTÖKEHITTÄJILLE

Kiinteistökehittäjille tarjoamme palvelevan suunnittelutoimiston asiantuntemuksen, projektinhallinnan ja täsmällisyyden pitkällä ja kattavalla kokemuksella kiinteistöjen jalostamisesta. Suunnittelemme, kilpailutamme urakoitsijat toimeksiantajan puolesta ja johdamme projektia alusta loppuun. Tarjoamme tiimin, jossa yhdistyvät kaikki tarvittavat suunnittelualat arkkitehti mukaan lukien. Referensseistä näet tähän saakka toteuttamiamme projekteja.

Käyttötarkoituksen muutos

Monipuolisesta kokemuksestamme on hyötyä, kun halutaan muuttaa tiloja eri käyttötarkoitukseen, jalostaa kiinteistön olemassa olevia mahdollisuuksia, tai rakentaa uusia tiloja. Hoidamme kaikki tarvittavat lupa-asiat ja yhdistämme eri alueiden osaajat, jotta projekti pysyy hallinnassa niin aikataulun kuin kustannusten osalta.

Lisärakentaminen

Lisärakentaminen on varteen otettava vaihtoehto taloyhtiölle, joka haluaa lisätä kerrosalaa. Kysymyksessä voi olla ullakkorakentaminen, uusi talo tontilla, uusi kerros tai laajennus. Projektin suunnittelu kannattaa aloittaa jo ideointivaiheessa, jolloin saavutetaan paitsi toimiva suunnitelma myös järkevä kustannustaso.

Liiketilat

Liiketilojen suunnittelussa lähdemme liikkeelle toimeksiantajan ideoista ja toiveista, määritellystä kohderyhmästä ja käyttötarkoituksesta sekä rakenteellisista puitteista. Usein toteutamme suunnittelun kaupallisten asiakirjojen ja ohjeiden perusteella.

Lääkäriasemat sekä hammaslääkäriasemat

Lääkäriasemat ja hammaslääkäriasemat ovat palvelutiloja, jotka asettavat suunnittelulle omat erityisvaatimuksensa. Tärkeää on että kaikki suunnittelun osa-alueet ovat mukana suunnitteluprosessissa alusta alkaen.

 

Kuva: Doctagon

Toimistotilat

Toimistolilojen suunnittelu lähtee usein liikkeelle yrityksen brandista ja yritysfilosofiasta sekä tavasta palvella asiakkaita. Myös tekninen suunnittelu on tärkeä osa projektia. Olemme toimineet pääsuunnittelijana ja arkkitehtisuunnittelijana useissa toimistotilaprojekteissa.

Monitoimitilat ja juhlatilat

Pen & Hammer on toiminut suunnittelijana useissa juhlatilojen suunnitteluprojekteissa, niin vanhoissa arvokiinteistöissä kuin uudemmissa kiinteistöissä.

Juhlatilat vaativat teknistä suunnittelua, jossa huomioidaan tilojen tekniset ja rakenteelliset erityispiirteet, ja asiakkaiden omat toiveet ja ideat.

Ravintolat ja kahvilat

Ravintoloiden ja kahviloiden suunnitteluun liittyy lukuisia erityisvaatimuksia sen lisäksi että tilat noudattavat haluttua brandikonseptia. Selvitämme suunnittelun toteuttamiskelpoisuuden suhteessa tilojen teknisiin mahdollisuuksiin jo projektin alkuvaiheessa. Hyvä lopputulos varmistetaan sillä että kaikki suunnittelun osa-alueet toimivat kokonaisuutena alusta lähtien.

Kuntosalit

Olemme toimineet päävastuullisina suunnittelijoina kuntosaliprojekteissa, joissa palvelun ja toimivuuden vaatimukset ovat korkealla. Yhdistämme eri osaamisalueemme ja tuotamme lisäarvoa liiketoiminta-alueella jossa kilpailu on kovaa.

OTA YHTEYTTÄ

Kaipaatko lisätietoja? Soita meille, tai täytä lomake. Kerromme mielellämme lisää.

Martin Nystén

Toimitusjohtaja
+358 40 534 6464

Yhteydenottolomake

REFERENSSIT

Olemme ehtineet tähän mennessä toteuttaa yhteensä yli tuhat erilaista projektia. Valitsimme tähän muutamia poimintoja hankkeista, lisää tietoa projekteista ja muista referensseistämme annamme mielellämme pyydettäessä.

YLÖS