TALOYHTIÖT

PALVELUT TALOYHTIÖILLE JA ISÄNNÖITSIJÖILLE

Yli tuhannen toteutetun projektin kokemuksella tiedämme, että jokaisella kiinteistöllä on omat haasteensa ja mahdollisuutensa ja projektit voivat ovat hyvinkin erilaisia. Meidän etumme on monipuolinen kokemuksemme ja tapamme työskennellä. Meillä arkkitehdit, insinöörit ja muut asiantuntijat työskentelevät saumattomasti yhdessä, samassa tiimissä. Lopputuloksena on aina järkevästi suunniteltu ja budjetoitu projekti.

Tässä esimerkkejä palveluista, joita tarjoamme isännöitsijöille ja taloyhtiöille:

Lisärakentaminen

Lisärakentaminen on varteen otettava vaihtoehto taloyhtiölle, joka haluaa lisätä kerrosalaa. Kysymyksessä voi olla ullakkorakentaminen, uusi talo tontilla, uusi kerros tai laajennus. Projektin suunnittelu kannattaa aloittaa jo ideointivaiheessa, jolloin saavutetaan paitsi toimiva suunnitelma myös järkevä kustannustaso.

Hankesuunnittelu

Hankesuunnittelun tavoitteena on määritellä tulevan saneerauksen sisältö, laajuus ja laatutaso. Erityistä huomiota kiinnitetään eri vaihtoehtojen toteuttamis- ja käyttökelpoisuuteen sekä taloudellisuuteen. Kaikki talot ovat erilaisia ja kaikilla taloyhtiöillä on omat tarpeensa. Tavoitteenamme on laatia räätälöity hankesuunnitelma, joka vastaa taloyhtiönne toiveita.

Hankesuunnitelman tehtävänä on tukea ja palvella päätöksentekoa vertailemalla erilaisten toteutusvaihtoehtojen taloudellisia ja laadullisia vaikutuksia sekä toimia toteutussuunnittelun pohjana ja koko hankeprosessin tukena jatkossa. Olemme kehittäneet mallin, jossa taloyhtiö voi itse päättää hankesuunnitelman laajuudesta. Hankesuunnitteluvaihe on koko hankkeen edullisin vaihe, mutta tärkein.

Linjasaneeraus ja putkiremontti

Meillä on pitkä kokemus linjasaneerauksista ja putkiremonteista niin vanhoista kuin uudemmista kiinteistöistä. Linjasaneerauksessa on kohteesta riippumatta tärkeää, että kaikki suunnittelualueet ovat edustettuina suunnitteluprosessissa, mukaan lukien arkkitehtisuunnittelu.

Ullakkorakentaminen

Ullakkoprojekteissa muutamme raakaullakon asunnoiksi. Aloitamme tarvittaessa kevyellä hankeselvityksellä jotta kaikki kohteen tekniset puitteet ja mahdollisuudet ovat selvillä. Ullakkorakentamiseen tarjoamme arkkitehti-, rakenne- ja LVIS-suunnittelua sekä projektinjohtopalveluamme.

Julkisivu- ja ikkunaremontti

Julkisivuremontti parantaa julkisivun kestävyyttä, rakennuksen energiataloutta tai talon arkkitehtonista ilmettä, tai kaikkia näitä yhdessä. Korjaus perustuu aina tilaajan omiin tarpeisiin, julkisivun rakenteelliseen kuntoarvioon, talon arkkitehtoniseen tyyliin ja energiatehokkuuden arviointiin.

Osakasmuutos

Kun yksittäinen osakas taloyhtiössä tarvitsee rakennus- ja toimenpideluvat, voitte kääntyä meidän puoleemme. Näin isännöitsijä ja osakas varmistuvat siitä, että saneeraukset hoituvat asianmukaisilla tavalla. Hoidamme luonnollisesti myös yhteydenpidon viranomaisiin taloyhtiön ja osakkaiden puolesta.

OTA YHTEYTTÄ

Kaipaatko lisätietoja? Soita meille, tai täytä lomake. Kerromme mielellämme lisää.

Martin Nystén

Toimitusjohtaja
+358 40 534 6464

Yhteydenottolomake

REFERENSSIT

Olisi mahdotonta tässä esitellä kaikkia toteuttamiamme projekteja, niitä on kertynyt jo yli tuhat. Teimme kuitenkin muutaman poiminnan kaikista niistä hankkeista, jotka olemme toteuttaneet taloyhtiöille. Lisää tietoa näista ja muista referensseistämme annamme mielellämme pyydettäessä.

YLÖS